Bijoux Excellence - Spécialiste de la vente de bijoux à domicile

DE KWALITEIT IN DIENST VAN DE ELEGANTIE

En aanzien dat niet uitgevonden wordt !

Reeds 13 jaar stelt Excellence u een breed gamma trendy kwaliteitsjuwelen voor aan een zacht prijsje, zodat u zichzelf plezier kan doen, uzelf sublimeren en uw kennissen en familie ervan kan laten meegenieten !
Om u te laten zwichten voor uw favoriete juwelen en omdat deze uw droomjuwelen zouden zijn, moeten ze naar uw imago gemaakt worden.
Daarom stellen onze designers zich, speciaal voor u, geraffineerde collecties voor die modern, chic en gevarieerd zijn. Het maken van de juwelen is nauwgezet georganiseerd in onze bekende werkplaatsen, steeds met het grootste respect voor de Europese milieunormen.

EXCELLENCE en haar team van gepassioneerde stylisten heeft maar één doel voor ogen: uw voldoening voor 100 % !
Daarom zijn onze vergulde, massief zilveren, gerhodineerd zilveren en stalen juwelen, producten van hoge kwaliteit, gemaakt om tientallen jaren te doorstaan : een traditie bij Excellence !

DE CADEAUBON VAN EXCELLENCE :
De manier om iemand te verwennen zonder zich te vergissen !

Wenst u de mensen die u dierbaar zijn een geschenk te geven, maar weet u niet welk EXCELLENCE Juweel te kiezen ? Bent u bang een slechte keuze te maken ? EXCELLENCE heeft de oplossing ! Kies voor onze cadeaubon, het is simpel en snel !
Bestel hem bij uw EXCELLENCE Consulente.

ZO ONDERHOUDT U BEST UW EXCELLENCE JUWELEN :
en verleng merkelijk hun levensduur.

Vermijd dat uw juwelen in contact komen met parfum, schoonmaakproducten, zwembadwater, chloor, bijtende of schurende materialen. Wanneer uw juwelen niet gedragen worden is het aangeraden ze op te bergen in hun verpakking en zo contact met licht en vochtigheid te verwijden. Gebruik voor uw zilveren juwelen, die er met de tijd mat of geoxideerd uitzien, ons speciaal reinigingsschuim SILVER FOAM (6 €).
U kan uw juwelen ook opblinken met ons zeemdoekje ASTIC-BRILLE (3,50 €) dat gedrenkt is in en speciaal product (niet geschikt voor matte, geborstelde of gediamanteerde oppervlakken).